Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Γενέθλια με αποχαιρετισμούς!

Ένας ένας οι παραγωγοί στο Ιστόφωνο αποχαιρετούν βάζοντας τέλος στη φετινή σεζόν τους ακροατές τους βάζοντας τέλος στη φετινή σεζόν...
Απόψε μάλιστα πρόκειται να κάνει το ίδιο και η Δημοσιογραφική Ομάδα στο δίωρο 7 – 9. Τελευταία εκπομπή μας για φέτος και κοίτα που πέφτει ακριβώς πάνω στα γενέθλια του σταθμού... Ποια γενέθλια; Αυτό ας μας το πει ο Αλέξανδρος, η ψυχή του, που το ξέρει καλύτερα ως δημιουργός της ιδέας του Ιστοφώνου.
Εμείς όλοι που βάλαμε ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα μόνο μια υπόσχεση - δέσμευση μπορούμε να κάνουμε: Και τη νέα σεζόν θα είμαστε εδώ με περισσότερη εμπειρία και με πιο πολλές ιδέες για να κάνουμε το Ιστόφωνο να... απογειωθεί κερδίζοντας περισσότερους ακροατές. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι πολύ μεγάλο πράγμα. Και για να οικοδομηθεί σωστά χρειάζεται υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα.
Το πρώτο βήμα το κάναμε. Το επόμενο που χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Ας θέσουμε ο καθένας στον εαυτό μας το ερώτημα: Είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε; Μπορούμε, ενώ προσφέρουμε εθελοντικά να λειτουργήσουμε ως Ομάδα; Ιδού η πρόκληση! Χρόνια πολλά Ιστόφωνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας εδώ...